уторак, 23. април 2013.

Владан Глишић прекинуо Дачићев говор

ФБР

ДАЧИЋУ ИЗДАО СИ КОСОВО!!!
На отварању Београдског маратона, Владан Глишић је са озвучења постављеног у стану Миле Алечковић у Булевару Краља Александра прекинуо говор председника Владе Ивице Дачића и обратио се окупљенимa.

Маратонцима и присутним грађанима, Владан Глишић је указао на издају Косова и Метохије од стране Владе Србије на челу са Ивицом Дачићем. Истовремено је са зграде спуштен велики транспарент “Бранимо Србију”.

Преносимо део говора Владана Глишића: „Дачићу, издао си Србе на Косову и Метохији; прекршио си Устав Србије; Дарамота да се појавиш пред људима; док Срби са КиМ стрепе ти, Дачићу, отвараш маратон, певаш по кафанама, сликаш се са голим женама. Срам те било. То што нас не видите не значи да нас нема много. Пратимо шта радите и једног дана ћете за то одговарати”. Маса окупљчићу, лагао си Путина; Дачићу, предао си Косово и Метохију Тачију; Дачићу, како те није сених маратонаца и грађана нашла се у чуду јер није могла да закључи одакле долази глас Владана Глишића. Уследило је скандирање из масе окупљених грађана: Издаја, издаја, Косово је Србија… Ивица Дачић није могао ни да одржи свој говор и отвори маратон, маратон је брже-боље пуштен, а Ивица Дачић напустио место догађаја, понижен како то заслужује свако ко издаје Косово и  Метохију.Потом је Полиција дошла на улаз у стан Миле Алечковић, у коме се налази протестни штаб Двери на челу са Владаном Глишићем. Након доласка адвокатског тима Двери (Марко Пушица, Дејан Живановић и Горан Петронијевић) и великог броја сабораца Двери, полиција се повукла.

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА

У исто време на другом месту, у оквиру трке задовољства Београдског маратона, 14 сабораца Двери обукло се у мајице са по једним словом на свакој мајици слогана КОСОВО ЈЕ СРБИЈА и у линији прошетало уз песме о Косову и Метохији, на опште одушевљење присутних грађана у трци задовољства.

Покрет Двери уверава владајући режим Дачић-Вучић-Динкић-Николић да издаја Косова и Метохије неће проћи и да ће свуда и на сваком месту имати побуну док не поднесу оставке и не пониште парафирани споразум са сепаратистичким режимом у Приштини.

Данас у 18 часова у више десетина градова и општина Србије Двери организују протестне колоне возила и блокаду саобраћаја, као вид подршке Србима на Косову и Метохији и противљења режимским намерама да дефинитивно потпишу споразум са терористом Хашимом Тачијем и признају независно Косово. Више о данашњим акцијама у току дана на сајту Двери www.dverisrpske.com

Покрет Двери позива све своје присталице и српске родољубе у целини да се сутра придружимо протесту Демократске странке Србије на платоу испред Философског факултета у Београду у 15 часова и заједнички кренемо у протестну шетњу до издајничке Владе Србије.

1 коментар:

  1. Анониман9. јун 2013. 15:11

    прекинуо га да би му се извинуо што га је прекинуо хахаха Змај

    ОдговориИзбриши