Књиге

Ватикан против православља

Улога Ватикана у искорјењивању православља 1941-1945

Аутор: Слободна Српска


Речник Црквенословенског Језика

Зашто се бавити полузаборављеним, мртвим језиком и писмом? Као прво, није то мртав језик: само у једној Москви, годишње се штампа неколико десетина хиљада (!) издања на црквенословенском језику са оригиналном граматиком. И као друго: да би се успешније борили са агресивном експанзијом псеудо-стандарда у писању нашег језика, ми морамо да боље разумемо језик на коме су писали и Цар Душан и Владика Раде а који је бркати чичица, иначе велики љубитељ еротских прича и еротске поезије, несхватљиво лако и брзо уништио. Запад му је, као и увек када је реч о уништавању чега би то не било (они то иначе зову „реформисање”), сверсдно помогао.


Речник хришћанских имена и појмова

Речник имена и појмова везаних за хришћанство (НЕПОТПУН)

Српска слава или Крсно име 

У редакцији епископа браничевског Хризостома (Војиновића) 1963


Православље и Нови Светски Поредак

У другој половини овог крвавог столећа нико као Г. Марковић не сведочи да политика није и не сме да буде „брлогу којем се прасци ваљају" већ „страшна и света служба народу и држави"!


ОСАМ МИЛЕНИЈУМА СРПСКОГ ПОРЕКЛА

Наводи у овом раду базирају на књизи, непознатог аутора, "Од Индије до Србије" у издању Српских новина 1961. године у Риму. као и подацима бројних аутора публикованих у новинама и на интернету, и посебно у делу др. Олге Луковић-Пјановић "Срби народ најстарији".